پاسخ: رویو و آنباکسینگ ROG Strix RX 470 نوری پر قدرت از AMD و ASUS
سلام.
میگم تو چطور 350 بازدید داشتی؟عجیبه
6 :تعداد فایل پیوست
شمشیر افسانه ای دیگری در دستانتان_بررسی ASUS ROG Claymore Keyboard
بررسی کیبوردASUS ROG Claymore Keyboard :
امروزه کمتر کسی را می توان پیدا کرد که در سیستم خانگی خود به خصوص گیمرها حداقل قطعه ای چون کیبورد ،کارت گرافیک ، مانیتور... از این شرکت بزرگ تایوانی نداشته باشد.خانواده ROG که دارای محصولاتی مخصوص برای گروه بزرگ گیمرهاست با محصولی جدیدی به پیشواز آن ها رفته است.
مقدمه:
از جنگ ها در گذشته تا به امروز در فیلم ها و بازی ها ، شمشیر همواره وسیله برای مقابله با دشمنان و یا برقراری عدالت یا از بین بردن تاریکی و پلیدی و... مورد استفاده قرار می گرفته. در اصل شمشیرها در شکل گرفتن یک قهرمان نقش اساسی داشتن ، وسیله ای که باعث برپایی جنگ ها برای طمع قدرت بیشتر یا نجات جان بیگناهان مثل شمشیر اکس کالیبر شاه آرتور که سرنوشت یک کشور را دگرگون کرد یا در بازی ها مانند شمشیر های دوزخی کریتوس تا شمشیر آرتاس در World Of Warcraft و یا در فیلم ها چون شمشیر افسانه ای که باعث شکست سائورون در ارباب حلقه ها شد و یا شمشیر مخصوص در سری مجموعه جنگ ستارگان و... .
حال ایسوس محصولی به نام Claymore را که برگرفته از شمشیر افسانه ای اسکاتلندی است را در دستان مشتریان قرار می دهد {حتی انیمه ای معروف به نام Claymore در سبک شمشیرزنی افسانه ای ساخته شده} خانواده Claymore با دو عضو ROG Claymore Core (فاقد keypad) و ROG Claymore (دارای keypad جداشونده) که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.
بعد از نگاهی به نام محصول به بررسی از نظر طراحی ظاهری ،قابلیت ها و امکانات آن می پردازیم:
1. شکل بسته بندی و محتویات داخل جعبه (UnBoxing) :
در داخل جعبه کابل USB2.0 ، بروشور و لوگو، کلیدهای اعداد ( keypad ) جداشونده و کیبورد اصلی قرار دارد.
2. طراحی و جنس ساخت:
از نظر طراحی ظاهری مثل همیشه با محصولی زیبا و شکیل از طرف ایسوس طرف هستیم. کیبورد با رنگ مشکی که فناوری نور پردازی ROG جلوه با شکوهی به این محصول داده هست.فناوری ROG در ایسوس این امکان را می دهد که با دارا بودن بتوانید طیف وسیعی از رنگ ها کیبورد را باب میل خود بسازید و کاملاً شخصی سازی کنید همچنین دیگر قابلیت این فناوری با استفاده از برنامه SyncAsus Aura می توانید نه تنها کیبورد بلکه تمام وسایلی که دارای نورپردازی ROG است را هماهنگ کرده و یک نورپزداری سراسری ایجاد کنید.
اگر هنوز این فناوری برای شما ملموس نشده می توانید با دیدن کلیپ زیر به آن پی ببرید.
کلید های ROG Claymore Keyboard از نوع کلیدهای مکانیکی ساخته شده توسط شرکت قدیمی و خوش آوازه Cherry MX است. نوع کلید ها به دو دسته ی Mebrance (لایه یا غشاء دار) که در کیبوردهای قدیمی مورد استفاده می شود و Mechanical Key (کلید مکانیکی) که در کیبورد های امروزی مورد استفاده می شود که نسبت به دسته ی اول دارای عمر طولانی تر و کیفیت و حساسیت بهتری است.
حالخانواده کلید های Cherry MX RGB به چهار دسته قرمز-آبی-قهوه ای -مشکی تقسیم می شود ، که در زیر به طور مختصر در مورد آنها صحبت شده است.
قرمز و مشکی = بی صدا و ساده مخصوص گیمر ها ، نوع قرمز دارای حساسیت بیشتر است و برای گیمرهای حرفه ای تر است ( Red = محدوده عملکرد 2.0 میلی متر- حداقل فشار برای عملکرد 45 گرم ، Black = محدوده عملکرد 2.0 میلی متر- حداقل فشار برای عملکرد 60 گرم )
قهوه ای = با صدا و حساسیت کم مخصوص تایپ و گیم ، به طور کلی برای کاربران عادی است ( Brown = محدوده عملکرد 2.0 میلی متر- حداقل فشار برای عملکرد 55 گرم )
آبی = با صدا و محکم برای تایپیست ها است ( Blue = محدوده عملکرد 2.2 میلی متر- حداقل فشار برای عملکرد 60 گرم )
و در آخر وزن Claymore در حالت با کابل 888 گرم و بدون کابل 770 گرم است (طول کابل 1.8 متر) و در ابعاد 45×145×450 میلی متر برای Claymore و 45×145×360 میلی متر برای Claymore Core طراحی شده است.
3. قابلیت و امکانات:
- از اولین قابلیتی که در نگاه اول هرکسی متوجه آن می شود می توان به keypad جداشونده در مدل ASUS ROG Claymore اشاره کرد.این تنها با راحتی قابل جدا سازی است بلکه ایسوس این امکان را برای چپ دست ها فراهم کرده با وصل کردن keypad در سمت چپ بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند.این قابلیت یکی از امکاناتی است که این محصول را برای هر دو گروه (راست دست و چپ دست) قابل استفاده کرده است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- یکی دیگر از امکاناتی که در بالا مختصر توضیح داده شد نورپردازی در کیبورد است. Claymore با دارا بود دو برنامه Armoury و Asus Aura Sync دست شما را در شخصی سازی کیبورد خود باز گذاشته به طوری که با داشتن طیف وسیعی از رنگ ها هرگز از یکنواختی و تکراری بودن نورپردازی رنج نبرید.
* با برنامه Asus Aura Sync می توانید تمام قطعاتی که دارای ROG هستند را به صورت هماهنگ نورپردازی کرده و جلوه ای ویژه ای به تمام سیستم خود بدهید.
* در برنامه Armoury به شما امکان ساختن پروفایل را می دهد. در اصل پروفایل ها حالت هایی متفاوت از قبیل عملکرد یکسری کلید های خاص ( Hot Keys ) ، نورپردازی ، ماکروها ( Macro ) و... که به وسیله ی خودمان طراحی و ثبت شده است.
ماکرو ها عملکردی است که پس از زدن تعدادی کلید تعیین شده به طور همزمان و یا در بازه زمانی معینی انجام می شود. در Armoury امکان طراحی این ماکرو ها قرار داده شده و حتی می توانید به طور آنی و هر زمان که خواستید ماکرویی را ضبط و آن را ذخیره کنید.
- Fan Control Direct = کنترل و تغییر سرعت چرخش سرعت فن CPU به صورت دستی یا قرار دادن در 4 حالت پیش فرض (Instantly Fan Control) توسط کلیدهای Fn و + ، - .
- ( HOT KEY ) = استفاده از کلید های ترکیبی Fn و دیگر کلید ها به منظور دسترسی سریع به قابلیت ها از قبیل کنترل سرعت فن (که در بالا توضیح داده شد) ، انتخاب پروفایل ، ضبط ماکرو ، قفل ویندوز ، تغییر روشنایی نورپردازی و... .
- دارای حافظه داخلی به منظور ثبت اطلاعات.
- دارای قابلیت پشتیبان گیری (BackUp ) از کیبورد.
- دارای قابلیت Anti Ghosting (با ویژگی N-Key Rollover ) است. این قابلیت سبب می شود که در صورت فشردن هم زمان کلیدها ، کیبورد هیچ مشکلی در پاسخ گویی و اجرای دستور ها نداشته باشد.
و امکانات دیگری که توسط برنامه Armoury و کلیدهای ترکیبی فراهم شده است که با مراجعه به لینک سایت اصلی Asus از آن ها اطلاع پیدا کنید .
# قیمت ASUS ROG Claymore Keyboard در حدود 150 دلار می باشد که کمی هزینه ی بالایی برای کاربران عادی به حساب می آید ولی این هزینه نسبت به امکانات و قابلیت آن بسیار مناسب است. پس اگر به دنبال به دست گرفتن یک شمشیر افسانه ای در دستان خود هستید تا داستانی را به نام خود رقم بزنید ASUS ROG Claymore Keyboard گزینه مناسب برای شماست.
در آخر تشکری کنم از ایسوس و سایت شهر سخت افزار نه تنها این بلکه تمام مسابقاتی که تا کنون برگزار کرده است.
5 :تعداد فایل پیوست
بازی را به چالش بکشید ( کیبورد ASUS ROG Claymore)
به نام خدا
بازم یک محصول خوب دیگه از ASUS این بار کیبورد حرفه ای مخصوص بازی بازها خوب کمی دقیق تر بشیم رو این کیبور و یک جورایی بکشافیمش
یکم دقیق تر
خوب اول متاسفانه کلید های Cherry MX رو نداره ولی بازم با این حال پرطرفدار و خریدار داره خوب این صفحه کلید در تاریخ 8 نوامبر 2016 عرضه شده در دو مدل Asus Claymore Core بدون - Keypad و مدل Asus Claymore کامل به همراه Keypad عرضه کرده هر دو یکسانه فقط تنها تفاوتش وجود Keypad است در مدل Asus Claymore Core خوب دفت کنید که Keypad قابل نصب برای هر دو طرف است که یک مزیت خوب واسه گیمرها حساب میشه که بتونند تو بازی ها با کنترل بیشتری بازی کنند و علاوه بر اون دکمه های جهت استفاده از ماشین حساب و کم و زیاد کردن صدای PC
بازم دقیق تر
طراحی خوب ایسوس باعث شده که جوایز Computex d&i و Red Dot 2016 را به دست بیاورد یکی دیگه از مزیت هاش بدنه محکم آلمینیومی و استیل خوبش و توجه داشته باشید که مجهز به چهار نوع کلید Cherry MX است:
Cherry MX Red (مخصوص بازی های FPS)
Cherry MX Blue (مخصوص تایپ)
Cherry MX Brown (مخصوص بازی و تایپ)
Cherry MX Black (مخصوص بازی های RTS)
حتما حتما موقع خرید با توجه به نیازتون خرید کنید و انتخاب کنید
نور افشانی
تمامی کلیدها مجهز به LED RGB است که شما می تونید یا با نرم افزار Aura و یا به صورت دستی و مستقیم 9 حالت رو برای نوپردازی انتخاب و هر کدوم را که خواستید تنظیم کنید (Static، Breathing، Color Cycle، Wave، Ripple، Reactive، Starry Night، Quicksand، Custom Effect )
و جالبتر از اون با فن آوری که داخل این کیبور به اسم AURA SYNC قرار دارد شما می تونید نور پس زمینه مورد علاقه خودتون بر روی سخت افزار فراهم کنید
نگاهی به داخل جعبه
در داخل جعبه یک کابل USB2.0 قرار دارد و راهنما و لوگو و علاوه بر این ها keypad جداشونده و خود کیبور قرار دارد
سخن آخر
در کل میشه رو این کیبور حساب ویژه ی باز کرد مخصوصا از نظر گیمینگ و بنده به شما توصیه می کنم اگه قصد خرید کیبوردی رو دارید این بهترین پیشنهاد ممکن است چرا که داری امکانات بسیار و از همه مهمتر مارک معتبر ASUS است
ببخشید زیاد بنده حرفه ای نبودم در نقد نویسی اگه مشکل داشت و خوب نبود به بزرگی خودتون ببخشید
موق باشید
نویسنده: ابوالفضل زارع شاهی
6 :تعداد فایل پیوست
یکی برای همه همه برای یکی بررسی: ASUS ROG Strix RX 470
به نام خداوند شمشیر و تیغ که باران آتش درآرد زمیغ
خب امروز می خوام در مورد کارت ASUS ROG Strix RX 470 براتون به اندازه اطلاعات خودم مطلب بزارم ولی نه به صورت مقاله بلکه از زبان خود کارت البته این کار تخصصی نیست ولی براجالب تر شدن متن بد نیست
دارم پا به این دنیا می زارم این جا کجاست من چیپ گرافیک های AMDهستم که با فناوری ساخت 14 نانومتری شرکت سامسونگ درست شدم شرکت AMD عجب جای بود ولی من تا به خودم خواستم بیام شرکت منو به شریک تجاری خود یعنی ASUSفروخت(منظورم هسنه گرافیک یاGPU)در مورد این شرکت هر چی بگم کمه در ادامه متوجه ایم موضوع می شید.
یکم در موردASUSبگم بهتون که چه جای هست .ازبزرگترین تولید کننده های کامپیوترو تجهیزات جانبی هست که در تایپه و اقع در تایوان هست که امروزه شرکت های بزرگی در تایوان وجود داره پس بین این شرکت ها سر بلند کردن نیازمند کیفیت و شاخص های زیادی هست که ASUS در اون موفق بوده و تونسته به این اسم و رسم برسه قصد تعریف بیش از حد ندارم چون تعریف و تمجید خوب هست ولی انتقاد و گفتن نقطه ضعف هاست که بر طرف کردن اون ها باعث پیشرف می شه بگزریم:
ابتدا شرکت برای زیبا تر شدن من نقشه برد و خنک کننده و سیستم نور پردازی که شما به اون چی می گید AURA RGB:که دارای 6 حالت ومیلیون ها رنگ بندیست البته برای تغییر رنگ هام یک نرم افزار هم گذاشتن (AURA Graphics Card )که کار با اون آسونه .
تازه مهندسینASUSدست به کار شدن من رو وارد اتاق عمل کردن و برای قوی تر شدن من رو اورکلاک کردن حدود5% فرکانس من بالا تر اومد البته اینو بگم من هیچ انسانی رو در طی قدرتمندتر شدنم ندیدم که به اون(Auto-Extreme) می گن که کاملا خط تولید رباتیک هستش و باعث شد که من با دقت و با کیفیت بیشتری ساخته بشم.
از اونجای که من یکم گرمای هستم شرکت برا سرد کردن من از خنک کننده Direct CUIIاستفاده کردن عجب دلسوزن خالقان من خنک کننده ای که برا من گزاشتن 2تا فن داره که اندازه اون ها 95میلیمتر هست و فن ها به صورت بالی شکل هستند که صدا و نویز بسیار پایینی در حد صفر دارند (احساس می کنم قطبم الان ساکت و سرد) اگه با دقت رو فن هام نگا کنید لوگو خفن STRIXرو می بینید از اون جای که هیت سینک من وسیع و ارتفاع کمی داره بقیه اعضای بدن منو هم خنک نگه می داره .
برای راه افتادن من و خنک نگه داشتنم نیاز به برق هست شرکت برا من 4+2کانکتوربا استاندارد Super Alloy Power II در نظر گرفته که4تا برا GPUو2تا برا حافظه DDR5من گذاشته و رابط 256 که چه سرعتی بهم داده شرکت از جای که خیلی مهربونه برا من از جاپون(ژاپن خودمون XD) خازن اورده .از اون جای که برای شرکتم مهم هستم در جلوم 4کانکتور قراردادن که می تونید فن های کیستون رو به من متصل کنید بقیش با من .خودم تنظیم می کنم چرخشو.
برا متصل کردن من به صفحه نمایش داش کوچیکمو می گم چندتا راه دارین راه 1 راه 2 راه 3 راه4شوخی کردم این 4 راه شامله 2درگاه DVI یک درگهHDMI-2 و یک درگاه Display Port 1.4هست.
کم کم دارم به آخر راه می رسم و قراره منو در جعبه قرار بدن چه جدای سختی این همه شرکت برای من زحمت کشیده می خوان منو به دست مصرف کننده ها برسونن ولی برا راحتی در حمل و نقل و کمتر آسیب دیدن من رو در محافظ نرم و محکمی قرار دادن و همراه با من چند همسفر گذاشتن که تو راه حوصلم سر نره دفتر چه راهنما برچسب واکانت 15 روزه پرمیوم بازی آنلاین world of warship یه DVDکه همه برنامه های مربوط به من هست که چندتاشو براتون می گم GPU Tweak Streaming که دما فرکانس ولتاز و با این برنامه می تونید از، سیستم و بایوس کارت گرافیک خود رو تغییر بدهید در مورد AURA RGB هم که قبل به شما توضیح دادم .
از اون جای که شرکت من رو برای کار های گرافیکی به همه جای دنیا فرستاد یک اسم برام گذاشت ASUS ROG STRIX RX470که من مدل 4GBهستم و از DX12هم پشتیبانی می کنم
شرکت چندتا تست هم ازم گرف که بفهمه کاری هستم یا نه.
در آخر اگر قصد خرید منو دارید من هم اورکلاک شدم کیفیت ساخت بالا و خوبی دارم از 4GB حافظه نورپردازی AURA و کولینگ مناسبی بر خوردارم و قیمت و ارش بالای دارم
یک ضعف کوچیکم دارم برام بک پلیت نذاشتن که اونم قابل چشم پوشیه.
پاورقی:
Super Alloy Power II :قطعات و آلیاژهای به کار رفته با دوام و 50%خنک تر هستند.
امید وارم متن خوبی نوشته باشم اگه کمی و کاستی داشته به خوبی خودتون ببخشید از تیم شهرسخت افزار و شرکت ASUSهم تشکر می کنم.
کوچیک پرقدرت_بررسی کارت گرافیک ASUS ROG Strix RX 470
«به نام خدا خالق هستی بخش»
امروزه وقتی بازی ای برای سیستم های خانگی عرضه می شود در اولین قدم کارت گرافیک های موجود در بازار را به چالشی جدید برای تست قدرت و نمایش میزان کارایی دعوت می کند. برند های متفاوت نیز که همواره منتظر جدید فرصت هایی برای نمایش قدرت خود و به دست گیری بازار برای فروش بیشتر هستن این چالش ها را می پذیرند.
کارت گرافیک ASUS ROG Strix RX 470 ساخته شده بر فناوری و چیپست های شرکت AMD و توسعه یاقته توسط شرکت ایسوس قدمی برداشته و حضور خود را برای شرکت در این چالش اعلام کرده ، ما نیز دعوت او را می کنیم و به بررسی او می پردازیم.
مقدمه :
قبل ورود به بحث بررسی محصول خوب است نگاهی اجمالی به ASUS ROG Strix RX 470 داشته باشیم. خانواده RX 470 ایسوس دارای دو مدل به ROG Strix Radeon RX 470 و ROG Strix Radeon RX 470 OC edition که در مدل دوم افزایش فرکانس پایه هسته پردازنده گرافیکی آن (آورکلاک OverClocking)تا حدود 1270 MHz امکان پذیر است. این کارت گرافیک دارای 4 گیگابایت حافظه گرافیکی از نوع GDDR5 به همراه کلی قابلیت های دیگر است که در ادامه به توضیح و بررسی آن می پردازیم.
ظاهر و بازگشایی (UnBoxing):
همواره در خرید یک محصول خوب دو فاکتور حرف اول را می زند که یکی شکل و طاراحی ظاهری و دیگری قابلیت های آن است.فاکتورهای دیگری نیز در خرید وجود دارد مانند قیمت،اندازه،میزان صدا،گرانتی.. ولی برای بیشتر خریدارها دو فاکتور اول حرف اصلی را می زنند.به قول معروق خرید یک محصول خوب برای داز مدت بهتر است تا با خرید یک محصول ضعیف و کم بازده مجبور شویم بعد مدتی به دنبال تعوض آن باشیم.
ASUS ROG Strix RX 470 با رنگ مشکی خود و پشتیبانی از نور پردازی ROG و همچنین با برنامه Aura و پشتیبانی از فناوری Asus Aura دست هر خریداری را در شخصی سازی کارت گرافیک خود بازگذاشته است.
- Asus Aura = در این برنامه می توانید تمام نورپردازی کارت گرافیک خود را تغییر و مطابق میل خود کنید. همچنین با دارا بودن فناوری Aura Sync می توانید نورپردازی سراسری در بین تمام قطعاتی که دارای ROG هستند ایجاد کنید.
بعد از بازگشایی جعبه ، کارت گرافیک را می بینیم که در پوشش مخصوص خود در میان فومی نرم برای محافظت و صدمه ندیدن از هر ضربه قرار داده شده است.علاوه بر کارت گرافیک د، در جعبه سی دی مربوط به درایورها و کابل و لوگو و دفترچه توضیحات آن قرار داده شده است.
ساخت وکارایی ( Review ):
کارت گرافیک ASUS ROG Strix RX 470 براساس پردازنده از نوع تراشه RX470 شرکت AMD و پایه معماری Polaris ساخته شده است که ایسوس با پیاده سازی قابلیت ها و فناوری هایی نظیر DirectCU III ، Auto-Extreme ، Aura RGB ، GPU Tweak II ، Asus FanConnect و.. باعث بهبود عملکرد و افزایش کارایی شده است.
کارت گرافیک RX470 دارای پردازنده گرافیکی (GPU) با سرعت 0MHz125 در حالت پایه و 1270MHz در حالت آورکلاک(OC) ، حافظه ویدیویی 4 گیگابایت بر نوع GDDR5 و رابط حافظه 256 بیت بر نوع PCI Express 3.0 ،حداکثر از رزولوشن 5120 در 2880 پشتیبانی می کند.
این کارت گرافیک دارای دو پورت DVI و یک پورت HDMI و یک DisplayPort است و در ابعاد آن 4.2×12.9×24.2 سانتی متر طراحی شده است.
نوبتی هم که باشد نوبت معرفی قابلیت هایی است که ایسوس در دل این کارت گرافیک نهادینه کرده است می رسد.
ایسوس در کارت گرافیک ASUS ROG Strix RX 470 دو فن با طراحی متفاوت با لبه هایی خمیده و به شکل بال باعث ایجاد بیشترین جریان هوا شده است. فشار هوایی در حدود 105 درصدی بر روی هیت سینک ها (HeatSink-قسمت فلزی) که باعث 30 درصد خنکی بیشتر نسبت به مدل مرجع آن شده است و همچنین صدای نویز این فن ها 0 دسی بل است که 3 برابر آرام تر نسبت به مدل مرجع است نتیجه آن بازی در محیطی کاملآ آرام را برای شما فراهم می کند.
DirectCU II = ایسوس با فناوری اختصاصی خنک کنندگی خود به نام DirectCU II که آن لوله های انتقال حرارت در تماس مستقیم با پردازنده اصلی (GPU) است و نسبت به دیگر نوع این لوله ها حرارت بیشتری را از پردازنده انتقال می دهد و باعث خنندکی بیشتر کرا ت گرافیک می شود.
ASUS FanConnect = زمانی که از برنامه های گرافیکی سنگین استفاده می کنید و یا مشغول بازی کردن هستید، کارت گرافیک نسبت به دیگر قطعات دارای فعالیت بیشتری است پس طبیعتاً دعای بیشتری نیز تولید می کند اما فن های کیس دمای CPU را در نظر می گیرند.ایسوس از طریق فناوری ASUS FanConnect با قرار دادن یک درگاه 4 پینی و اتصال آن به دیگر فن ها در چنین شرایطی سرعت دیگر فن ها را کنترل کرده و باعث ایجاد خنک شدن سیستم و کارایی مطلوب تر کارت گرافیک می شود.
Auto-Extreme = در این فناوری قطعات به صورت کاملا ماشینی جمع بندی شده و از بهترین نوع کیفیت در ساخت قطعات استفاده می شود.این فناوری محصولی با کیفیت و طول عمر بسیار بالا و قابلیت های دیگری که در زیر توضیح می دهیم در اختیار شما قرار می دهد. حال ایسوس تمام محصولات خود را بر پایه این فناوری می سازد.از دیگر قابلیت ها این فناوری:
- تقویت قطعات برای پایداری در هنگام آورکلاک
- تولید قطعات بدون هیچ بار الکتریکی که باعث صدمه نرسیدن به قطعات می شود
- پشت صفحه مدار کارت گرافیک کاملا صاف و یک نواخت بدون هیچ برآمدگی تیز
- استفاده از ماشین ها در ساخت قطعات که باعث از بین رفتن خطای انسانی در ساخت قطعات می شود
Super Alloy Power II= ایسوس قطعات خود را با بهترین نوع آلیاژ و کیفیت می سازد.قطعات Super Alloy Power II به گونه ای طراحی شده است که کارایی کارت گرافیک را بسیار بالا می برد و همچنین باعث افزایش طول 2.5 برابری عمر خازن ها نسبت به مدل معمولی این خازن ها، Chock با 2 برابر صدای کمتر ، MOS با 20درصد خنکی و عملکرد بیشتر و.... .
- پشتیبانی از تکنولوژی AMD FreeSync
* اگر بخواهم به طور بسیار مختصر این تکنولوژی را معرفی کنم می توان گفت کارت گرافیک هایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند تصاویری بدون پارگی و به صورت روان تر در نمایشگر شما به نمایش می گذارند.
- آورکلاک (OverClock) و کارایی بیشتر:
ایسوس با برنامه گرافیکی و بسیار ساده GPU Tweak II کار را برای آورکلاک کردن و بازدهی بیشتر بسیار راحت کرده است. در این برنامه شما تنها با چند کلیک می توانید کارت گرافیک خود را آورکلاک کنید. همچنین با فعال کردن Gaming Booster در این برنامه تمام پردازش های اضافی را قطع کرده و باعث افزایش عملکرد و کارایی می شود.
* قابلیت Gaming Booster از 3 طریق افزایش کارایی می شود:
1.Visual effects= غیر فعال کردن جلوه و افکت های ویندوز
2.System Services= برنامه های های غیر ضروری ویندوز را به صورت خودکار یا دستی غیر فعال می کند
3. Memory Defragmentation = فرآیند های موجود در حافظه را مرتب و اولویت بندی می کند
قیمت این کارت گرافیک در حدود 200 دلار است و در انتها شما را به دیدن چند کلیپ در مورد کارایی کارت گرافیک دعوت میکنم.
سایت اصلی Asus:
در آخر تشکری کنم از ایسوس و سایت شهر سخت افزار نه تنها بابت این بلکه تمام مسابقاتی که تا کنون برگزار کرده است.
متاسفانه بابت امتحانات نشد نقد کامل و جامع تری خدمت دوستان ارائه کنم ، به امید شرکت در دیگر مسابقات.
یکی برای همه همه برای یکی بررسی:ASUS ROG Claymore Keyboard
به نام خداوند شمشیر و تیغ که باران آتش درآرد زمیغ
مقدمه:
شرکت asus تولید کننده سخت افزار و لوازم جانبی مربوط به آن به تولید موش واره و صفحه کلید نیز مشغول است که این شرکت تایوانی برای نام گزاری صفحه کلید مخصوص بازی خود از نام های شمشیر اساطیر استفاده می کند که در ذهن خواننده اثر گزار باشد .از جای که شمشیر یک نوع سلاح به حساب می آید و که شمشیر به صاحب خود قدرت می دهد چرا که شمشیر توانای صدمه زدن به (جان) رو داراست پس شمشیر قدرتی بر مبنای زور دارد که یکی از 5مدل پایگاه های قدرت است پس شرکت ASUSالحق اسمی زیبا و شایسته برای پرچم دار و از خانواده مکانیکی خود یعنی Asus ROG Claymore گذاشته که هم چون سلاحی در دستان شما برای فتح کردن بازی هاست.
در این جا به معرفی دو شمشیر می پردازم: شمشیر ویلیام والاس جنگ جوی اسکاتلندی که رهبری قیام برای استقلال اسکاتلند از انگلستان مشهور است
شمشیر معروف ذوالفقار شمشیر تاریخی متعلق به حضرت علی(ع) که پیامبر در جنگ احد به حضرت علی دادند این شمشیر یکی از مهمترین نشانه های اسلام و مورد احترام میلیون ها انسان است.
معرفی:
در این کیبورد از سوئیچ های آلمانی Cherry MX RGB(به رنگ های قرمز، آبی، قهوه ای و سیاه)، ضربه کلیدهایی لمسی، پاسخگو ودوام تا 50 میلیون ضربه استفاده شده که برای بازی از استحکام و حساسیت بسیار بالی بر خوردار هست که به اختصار در مورد رنگ بندی های آن توضیح می دهم.
آبی: پاسخ سریع همراه با لمس سبک و بازخورد قابل شنیدن=متوسط و صدا دار، مخصوص تایپ
قرمز: پاسخ فوق العاده سریع و خطی =نرم و بی صدا، مخصوص بازی های FPS
قهوه ای: پاسخ سریع و بازخورد لمسی =نرم و کم صدا، مخصوص بازی و تایپ
سیاه: پاسخ سریع و خطی : سخت و بی صدا، مخصوص بازی های RTS
از دیگر قابلیت های آن داشتن فناوری(NKRO)که همه ی دستورات چند ضربه ای شما را دیافت و اجرا می کند و با پایین نگه داشتن کلید سرعت تکرار را می توانید کم و یا زیاد کنید یا به صورت پیش فرض استفاده کنید.
در این صفحه کلید می توانید از برنامه ریزی یا ماکرو در هنگام کار نیز استفاده کنید .
صفحه کلید از نور پردازی RGBبره می برد با روشن کردنAURA از 16 میلیون رنگ همراه با 9 حالت از پیش تعیین شده لذت ببرید همچنین می توانید نورپردازی خود رو با دیگر قطعاتی که از AURA استفاده می کنند هماهنگ کنید ( قطعات جانبی سازگار دارای گواهیROG Certified و یا Aura Sync Certified خواهند بود.)
باز کردن سلاح:
همان طور که از یک سلاح باید انتظار داشت در غلافی محکم باشد که مانع از آسیب و کند شدن آن شود ASUSنیز این نکته رو رعایت کرده و آنرا در جعبه ای شکیل قرار داده که با باز کردن آن محافظ خوب و کارامدی را شاهد هستیم که شرکت به این هم بسنده نکرده و صفحه کلید رو در یک پارچه از جنس مخمل قرار داده که همرا آن دفترچه راهنما لوگوی شرکت و کابلی برای اتصال قرار داده شده.
به جنس آن می رسیم ساختار آلومینیومی به همراه جزئیاتی الهام گرفته شده از مایاها که الومینیوم از استحکام و وزن خوبی بر خوردار هست.
در پشت صفحه کلید از پایه برای تنظیم ارتفاع و شیاری برای رد کردن کابل اتصال در نظر گرفته شده است که این کابل قابلیت جدا شدن را نیز داراست و لوگو شرکت هم به چشم می خورد.
از دیگر ویژگی های کیبورد می توان به KYPAD قابل جدا شدن آن و اتصال آن به سمت راست و چپ صفحه کلید اشاره کرد که می تواند نیار های چپ دستان و راست دستان و چه افرادی که نیاز به KEYPADندارند را براورده کند که نوآوری خوبی حساب می شود.
کارایی های دیگر و برنامه ریزی ها:
شما می توانید تا شش پروفایل کاربری (5 پروفایل سفارشی + 1 پروفایل پیش فرض) را بر روی حافظه داخلی کیبورد ROG Claymore Core ذخیره نمایید. با استفاده از نرم افزار کاربرپسند ROG Armoury می توانید تنظیمات کلیدها، نورپردازی و ماکرو را تغییر دهید. همچنین می توانید اطلاعات آماری همچون تعداد ضربه کلیدهایی که درطول بازی وارد کرده اید را مشاهده نمایید.زیرا این صفحه کلید دارای حافظه داخلی نیز می باشد.
به وسیله این صفحه کلید شما می توانید با کلید های میانبرسیستم خود را بوت کنید، سرعت فن را کنترل کنید، اورکلاک کنید و به سادگی به بایوس خود دسترسی داشته باشید.
در آخر:
این صفحه کلید واقعا یک سلاح هست و قابلیت های زیادی رو دارا می باشد تنها ضعف آن برای کاربر قیمت آن است ولی هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
پاورقی:
برخی از کلید های میانبر سطح روشنایی
Fn + Up: افزایش روشنایی
Fn + Down: کاهش روشنایی
Fn + Right
یا Fn + Left
سرعت تکرار
Fn + F1: 1X
Fn + F2: 2X
Fn + F3: 3X
Fn + F4: 4X
امید وارم تونسته باشم مقاله یا متن کارامدی رو نوشته باشم بازم کمی و کاستی رو به خوبی خودتون ببخشید
بابت مسابقه هم از شهرسخت افزار و شرکت ASUSدر ایران تشکر می کنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: [راهنمای مسابقه] توضیحات، فایلهای لازم و ...
سلطه راندن بر گیم ها با شاهکار ایسوس(ROG Claymore)
به نام خدا
ایسوس یکی از شرکتهای تولیدکنندهی رایانه و تجهیزات جانبی آن در دنیاست و مرکز آن در شهر تایپه پایتخت تایوان قرار دارد. محصولات اصلی آن شامل نوت بوک، نت بوک، تبلت، مادربردهای رایانه شخصی و سِرور، رایانهی شخصی، سیستم سِرور، نمایشگر کریستال مایع (LCD)، کارت ویدیو، کارت ویدیوی ۳ بعدی و دستگاههای اینترنت پهنای باند میشود. از دیگر محصولات این شرکت، تلفن همراه، رایانهی جیبی، دیسکگردانهای نوری، روتر ارتباط بیسیم، قطعات شبکه و دیگر ابزارهای جانبی مانند موس، صفحه کلید، هدست، ابزار حکاکی بر روی دیسک و وبکم را میتوان نام برد. ایسوس برای دیگر فروشندگان قطعات رایانهای چون هیولت پاکارد و آیبیام نیز، خدمات تولیدی ارائه میدهد.
شرکت ایسوس امسال یه کیبرد مکانیکی همه چی تمام به جامعه گیمران تقدیم کرد کم بسیار زیبا و جذاب است .این کیبرد ROG Claymore نام دارد که در ادامه برای شما به طور مختصر در مورد آن توضیح خواهم داد. و عملکردی بالا و طراحی بی نظیر به زیبا را داراست.
این کیبرد مجهز به انواع از کلید ها میباشد که هر نوع کلید برای هدفی ساخته شده و در تنیجه کار مورد نظر ما با این کلید ها به راحتی و بدون مشکل انجام خواهد گرفت.و هر نوع کلید امتیازی ممتازی به این یکبرد میدهد و آن را از سایر چنین کیبرد هایی متمایز میکند.
این کیبورد از سوئیچ های آلمانی Cherry MX RGB(به رنگ های قرمز، آبی، قهوه ای و سیاه)، ضربه کلیدهایی لمسی، پاسخگو ودوام تا 50 میلیون ضربه استفاده شده که برای بازی از استحکام و حساسیت بسیار بالی بر خوردار هست که به اختصار در مورد رنگ بندی های آن توضیح می دهم.
و ویژگی مهم دیگر این کلید ها کم وزن بودن آنهاست. ویژگی نوع دوم کلید این کیبرد متوسط و صدا دار، مخصوص تایپ است که همان کلید رنگ Cherry MX Blue است و در شکل زیر نشان داده شده است.
ویژگی نوع سوم کلید های این کیبرد نرم و کم صدا، مخصوص بازی و تایپ است که مخصوص کلید های Cherry MX Brown است و همانند بقیه در زیر نشان داده شده است.
و اخرین نوع کلید که امکان وتوانایی سخت و بی صدا، مخصوص بازی های RTS را به ما میدهد کلید های Cherry MX Black هستند که در تصویر زیر ملاحظه می کنید. 2.0 میلی متر نیروی تحریک مخصوص این کلید است
از دیگر قابلیت های آن داشتن فناوری(NKRO)که همه ی دستورات چند ضربه ای شما را دریافت و اجرا می کند و با پایین نگه داشتن کلید سرعت تکرار را می توانید کم و یا زیاد کنید یا به صورت پیش فرض استفاده کنید.
در این صفحه کلید می توانید از برنامه ریزی یا ماکرو در هنگام کار نیز استفاده کنید .
صفحه کلید از نور پردازی RGBبره می برد با روشن کردنAURA از 16 میلیون رنگ همراه با 9 حالت از پیش تعیین شده لذت ببرید همچنین می توانید نورپردازی خود رو با دیگر قطعاتی که از AURA استفاده می کنند هماهنگ کنید ( قطعات جانبی سازگار دارای گواهیROG Certified و یا Aura Sync Certified خواهند بود.)
ایسوس جعبه این کیبرد را با استحکام بالایی ساخته تا مانع از اسیب رسیدن به این کیبرد شود.
صفحه کلید رو در یک پارچه از جنس مخمل قرار داده که همرا آن دفترچه راهنما لوگوی شرکت و کابلی برای اتصال قرار داده شده.به جنس آن می رسیم ساختار آلومینیومی به همراه جزئیاتی الهام گرفته شده از مایاها که الومینیوم از استحکام و وزن خوبی بر خوردار هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]در پشت صفحه کلید از پایه برای تنظیم ارتفاع و شیاری برای رد کردن کابل اتصال در نظر گرفته شده است که این کابل قابلیت جدا شدن را نیز داراست و لوگو شرکت هم به چشم می خورد.
از دیگر ویژگی های کیبورد می توان به KYPAD قابل جدا شدن آن و اتصال آن به سمت راست و چپ صفحه کلید اشاره کرد که می تواند نیار های چپ دستان و راست دستان و چه افرادی که نیاز به KEYPADندارند را براورده کند که نوآوری خوبی حساب می شود.
کارایی های دیگر و برنامه ریزی ها
:
شما می توانید تا شش پروفایل کاربری (5 پروفایل سفارشی + 1 پروفایل پیش فرض) را بر روی حافظه داخلی کیبورد ROG Claymore Core ذخیره نمایید. با استفاده از نرم افزار کاربرپسند ROG Armoury می توانید تنظیمات کلیدها، نورپردازی و ماکرو را تغییر دهید. همچنین می توانید اطلاعات آماری همچون تعداد ضربه کلیدهایی که درطول بازی وارد کرده اید را مشاهده نمایید.زیرا این صفحه کلید دارای حافظه داخلی نیز می باشد.
در ضمن شما به وسیله این صفحه کلید شما می توانید با کلید های میانبرسیستم خود را بوت کنید، سرعت فن را کنترل کنید، اورکلاک کنید و به سادگی به بایوس خود دسترسی داشته باشید.
ROG Claymore کیبردی حرفه ای و بی نظیر است که شرکت ایسوس ارائه کرده و ملاک ساخت این محصول را کیفیت بالا . طراحی زیبا و دلچسپ و عملکرد و قابلیت های بالا قرار داده است.
این کیبرد با برخورداری از سویچ های باکیفیت Cherry MX، بدنه باکیفیت و زیبا، کنترلر فوق العاده سریع و توانا، قابلیت های اضافی برای گیمینگ و نورپردازی خیره کننده RGB، یک انتخاب برتر است.
امید وارم که از این ریویو لذت برده باشید.
پاسخ: رویو و آنباکسینگ ROG Strix RX 470 نوری پر قدرت از AMD و ASUS
سلام خب رویو خب نوشتم به نطرم
پاسخ: [راهنمای مسابقه] توضیحات، فایلهای لازم و ...
دوستان با توجه به درخواست کاربران، مسابقه تا روز سهشنبه 28 دیماه تمدید شد.
بعد از این تاریخ مسابقه به پایان خواهد رسید و روند داوری آغاز میشه.
سپاس :11():